здравейте, от скоро започна да скърца когато времето се позагрее и когато мина през легнал полицай или е качвам на тротоара се чува скърцане от предницата. някакви насоки можете ли да ми дадете???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предницата скърца????
Collapse
X
-
При мен скърцаше зверски от дясно от тампоните на горния носач. Обикновено те скърцат най много, но може и доста други неща да са. Така че най добре да я видят в сервиз.
Смених само тампоните, шарнира си беше отличен. Струваше ми 2х16 лв за тампони и 20лв труд при майстор приятел.
Имах пак скърцане и на 156цата навремето, също беше от горните носачи. Първо смених долните-спря да тропа, но продължи да скърца. Смених и горните и настана пълна тишина.
Тампоните им зверски се разсъхват и почват да скърцат.
Ако сменяш само тампони - задължително качествени и задължително гресиране!
Почети, има доста писано из форума.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Абе хора гресирайте ги тези тампони на горните носачи и няма да ги чуете вече.При мен нови негресирани носачи се ръзскърцаха на втората седмица и пак ги свалях.След гресирането вече една година са пълна тишина.Според мен е най добре да се гресират със силиконова грес.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Къде се намират по 60 лева че на мен ми трябва точно такъв за 60 лева ?
Comment
-
Аз ще поръчвам комплект носачи от Германия и един горен излиза 30 евро + 40 лв. за доставката. Носачите би трябвало да са ОК, все пак са нови, не са китайски и се продават в Европа. Писал съм в дългата тема "комплект носачи", така че пратете лично съобщение да се комбинираме за трнспортните разходи.156 2.4JTD 136PS Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеДруг вариант е да смениш целия горен носач, за около 60лв. се намират.
Къде се намират по 60 лева че на мен ми трябва точно такъв за 60 лева ?
http://www.mister-auto.bg/bg/nosach-...8809_g273.html
Comment
Comment